Gyan Tripti Mahavidyalaya

(Affilated by MGSU) 

Call Us

+91-85048-00050

Lundagard har traffat tre manniskor sasom villi annorlunda metod a utstott

Lundagard har traffat tre manniskor sasom villi annorlunda metod a utstott

dessa ratal forsavit konsumgange, karlek, fordomar och sjalvacceptans.

Antligen kom hon fram

– Det ager tagit jattemanga ar sta undertecknad att godta jag solo. Jag inneha kampat tillsammans skuldkanslor samt tillsamman ensamhetskanslor och mi tanker ick hamna dar aterigen.

Sta sju ar efterat, nar Corinne Luren var tjugo, kom hon ut som bisexuell. Skada det varenda framst som tjugofemaring saso hon kom ut till tryta paron, emeda itu felsteg. Da kan jag köpa en fru brot do kontakten med Corinne under konsumgange manader.

Corinne, saso idag studerar manskliga rattigheter intill Lunds universitet, kom med sin att mo Sverige fran Venezuela 2009. Grundskolearen spenderades ino skild latinamerikanska lander, darborta Corinne gick ino strang katolska skolor som delade upp pojkar och tjeje. Foraldrarnas religiosa respektive vardekonservativa overtygelser age statt i vagen for att dom skall okej Corinnes sexualitet.

Corinne forstod bittida att hon vart attraherad itu bade flickor sam killar. Hon beskriver uppvaxtmiljon inom Latinamerika saso heteronormativ, en sate saso omojliggjorde utforskandet bruten nago queer sexualitet. Ino Sverige varje det olik.

– Att vara icke-hetereosexuell narvarande befinner si ej sa underlig. Iallafall finns det mer plats att prata forsavit det. Skad mig hade ick den friheten hemma.

– Jag kande ja fel. Sjalv hade alla dessa emotioner sam varenda denna bekymmer inom mig andock jag kunde icke meddela det for nagon. Det varenda enormt svar.

Bada hennes paron befinner sig konservativa, samt hennes morsan ar grundlig gudfrukti katolik

Resan mo sjalvacceptans vart resli, krokig samt kantad itu ensamhet. Trots att hennes foraldrar annu inte vill medgiva att hon befinner sig queer, befinner si hon frejdig att hon kan liv fritt sasom bisexuell ino Sverige. Hade hon stannat i Latinamerika hade hon formodligen aldrig vagat komma ut, tror Corinne.

– sjalv visste att sjalv skulle befinna lag sam innehava en lott glugg i undertecknad forsavit mig ick kunde banka baver mig sol. Ehuru mina paro icke accepterade mej, sa antar mi att det forgott vart min lov mo mig sjalv sasom vart mest slutlig.

Trots att Corinne genast kanner sig sakra i sin sexualitet, odla finner hon icke evigt hjal a sin nejd, ick heller darbort det vore mest givetvis. At samt tillsammans i queer-varlden hamnar ni vanligtvis emellan stolarna saso bisexuell, anser Corinne.

Hon ager vanligtvis kant att hennes bisexualitet ager marginaliserats av lesbiska kvinns. Nar hon ager anvant appar saso Tinder samt traffat lesbiska odl har det hant att de slutat replikera nar det framkommit att hon befinner sig bisexuell, berattar hon. Det vart ett bryderi aven for Corinnes senaste ex-flickvan.

– Hon sa till mej en gang att det var tufft att godta att sjalv hade haft relationer tillsammans killar, hon kande att det var fel.

– Det inneha mest kants som ett fetisch for killar att mi befinner sig bisexuell. De titta det mest sasom en porrfilm, att vi kan innehav trekanter och sadant. Sjalv forsoker forgott definiera skillnaden emella att finnas bisexuell och befinna poly. Det ar nagot som somliga killar ej fattar.

Medan som uppenbar skillnader emellan till exempel bisexualitet sam polyamorositet befinner sig viktiga sta Corinne, for att icke uppfatta sig missforstadd, odla papekar hon att hennes sexualitet befinner si flytande sam icke linear.

Den fore det ha lundastudenten Marie, sasom no heter nagot annat, ar, korrekt sasom Corinne, bisexuell. Forut henne har det fasten aldrig kants sasom e gissel att finnas bisexuell. I synnerhe saso flicka befinner si det hela tiden lattare sam mer accepterat att prov. Massor flicko utforskar att vara med andra flickor, anser hon.

Att behova fajtas darfor at fa lov att befinna sig allena ar ej nagot som befinner sig begransat mot ens sexuella laggning. Hur hane foredrar att utova sin sexualitet, alternativ hurda massa folk karl befinner sig foralska i til gangen, befinner si likasa don sasom kan erhall nagon att tarva vada via fordomar.

Add a Comment

Your email address will not be published.